Web Analytics Made Easy - Statcounter

قاری بین المللی قران کریم گفت: خانواده در هدایت و تشویق بچه ها به سمت قرآن و فراگیری و قرائت قرآن نقش بسزایی دارند.

قدس آنلاین- تکتم بهاردوست: سی‌وهفتمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن تونس به کار خود پایان داد و «حسین پور کویر» نماینده کشورمان به عنوان نفر دوم این رقابت‌ها در رشته تلاوت معرفی و تجلیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این انگیزه با ایشان به گفتگو نشسته ایم که می خوانید:

قدس آنلاین: از چه زمان تلاوت و اموزش قرآن را آغاز کردید؟

پور کویر:من از سال ۷۶ تلاوت قران را زیر نظر آساتید خوب خراسانی آغاز کردم و مسابقات تونس هم اولین حضور بین المللی من بود که به مقام دوم این مسابقات دست پیدا کردم

قدس آنلاین : چند سال است که تلاوت قرآن می کنید؟

پورکویر: من غریب به ۲۵ سال است که مفتخر به نام قاری قران هستم و در حال حاضر هم با کسب مقام دوم مسابقات بین المللی تونس را مزد این همه همه سال مانوس بودن با قران و قرائت قرآن را دریافت نموده ام. هر چند پیش از این مفتخر به مقامم که قاری و ماذن بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) هستم.

قدس آنلاین: از کدام کشور ها در این مسابقات شرکت داشتند و بجز کشور مان چه کشورهای دیگری موفق به کسب مقام اول تا سوم این مسابقات شدند؟

پور کویر:در این دوره از مسابقات تونس حدود ۳۰ کشور از تمام دنیا شرکت داشتند که الجزایر مقام اول و ترکیه هم مقام سوم این مسابقات را کسب کرد.

قدس آنلاین: در محضر چه اساتیدی تلمذ کرده اید؟

پور کویر: استاتید ارجمند حسن دخت مشهدی، علی احمد آبادی، رجایی، اخوان فاطمی، شاه میر اصفهانی و...و کماکان هم در محضرشان تلمذ می کنم.

قدس آنلاین: یک قاری بین المللی در روز چند ساعت باید تمرین داشته باشد؟

پور کویر: حدود ۴ ساعت در روز تمرین و قرائت دارم.

قدس آنلاین: به نظر شما چه می شود کرد که نوجوان ها و جوان ها بیشتر به سمت قرآن رهنمون بشوند چه حمایت هایی در این زمینه نیاز است؟

پور کویر: به هر شکل خانواده در هدایت و تشویق بچه ها به سمت قرآن و فراگیری و قرائت قران نقش بسزایی دارند. باید محیط منزل برای بچه در جهت ایجاد علاقه فراهم باشد. و گرنه هر پدی مادری دوست دارد فرزندش به سمت قرآن میل داشته باشد. باید در ابتدا بچه ها را به سمت قران تشویق کرد و با هدایای مادی آنها را ترغیب کرد. بعد به مرور بچه ها خودشان به جایگاه معنوی قران و حظ معنوی آن پی خواهند برد.

از خانواده که بگذریم من فکر می کنم در سطح کلانش مسئولین دولتی و سیاست گذاران هم در این زمینه نقش موثری دارند باید از مباحث قرانی و مذهبی حمایت شود هر چند من شنیده ام که متاسفانه بودجه قرانی امسال ۸۰ درصد کمتر شده است. چرا باید این اتفاق بیفتد.

می دانید که مقام معظم رهبری خودشان یکی از حامیان محکم و مهم از جلسات قرانی و اساتید قرآنی هستند.

قدس آنلاین: خودتان تا کنون در محافل قرانی مقام معظم رهبری حضور داشته اید؟

پور کویر: بله و این یکی از افتخارات من است که در محفل ایشان حضور داشته و قرائت قرآن کرده ام.

قدس آنلاین: مدارس و آموزش و پرورش تا چه اندازه در تشویق بچه ها به سمت قران موثر هستند؟

پور کویر: بودجه قرآنی مدارس ما هم خیلی اندک است. همه کار در مدرسه در جهت تشویق بچه ها به سمت فراگیری قرآن که کلاس یک ساعته درس قرآن نیست باید بچه هار تشویق کرد و از اثرات معنوی انس با قران گفت و تا بچه ها هم به مرور با رفتن به سمت قران خودشان این قضیه را از نزدیک لمس کنند. البته جای شکر دارد که سالهاست محافل مختلف قرآنی و مذهبی رواج خیلی زیادی داشته و همه ما هم به هر نوعی  شاهد بچه هایی که علاقه مند در این محافل شرکت می کنند هستیم. و این از برکات قران است.
انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: حسین پورکویر قاری بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۲۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان گفت:این کارگاه چه به منظور آشنایی و استفاده بهینه از سامانه جامع امور قرآنی با حضور مدیران موسسات قرآن و عترت استان برگزار شد. امین درخشان افزود: یکی از نکات برگزاری این کارگاه ساماندهی و بسط و گسترش نظام‌مند امورات قرآنی در استان بوده است به نوعی یک سامانه راهبر و پشتیبان برای موسسات قرآن و عترت می‌تواند گام و نقش بسزایی در این زمینه ایفا نماید. درخشان اظهار داشت:این چنین برنامه‌هایی می‌تواند شروع یک جریان سازی قرآنی در استان و به تبع آن کشور باشد و به نوعی رصد مسائل قرآنی در سطح کلان می‌تواند گام مهمی برای تحقق مسائل قرآنی و تصمیم‌گیری‌های کلان برای متولیان و مروجان امورات قرآنی درجامعه باشد. رئیس گروه قرآن و عترت هم گفت: در این کارگاه ضمن اشاره به اینکه سامانه حمد می‌تواند چتر مناسبی برای افراد قرآنی باشد و از این طریق بیمه فعالان قرآنی، ساماندهی کلاس‌های قرآن، ارائه تسهیلات، بهره‌مندی اتحادیه‌هاو تشکل‌های قرآنی و همچنین هیئت‌های رسیدگی به صدور مجوز‌های قرآنی می‌تواند نقطه قوتی برای متولیان وجامعه قرآنی باشد. مصلحی افزود :تقویت و هدایت فعالیت‌های موسسات قرآن عترت سراسر کشور منوط به توجه ویژه مسئولان و در ادامه مدیران موسسات قرآن و عترت سراسر کشور به این سانه می‌باشد.  درپایان مدیران موسسات به بیان مشکلات خود در سامانه حمد اشاره کردند.

دیگر خبرها

  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • برگزاری مسابقات قرآن بین کودکان و دانش آموزان در روستای الیف + تصاویر
  • مرحله نهایی جشنواره قرآنی حیات در مشهد برگزار خواهد شد
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • رقابت‌های قرآنی دانش‌آموزی استان مرکزی
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • ۱۲ درصد شرکت‌کنندگان قرآنی مدرک دریافت می‌کنند